Kenali Cinta Ayuni Bridal

Cinta Ayuni Bridal

Cinta Ayuni Bridal adalah sebuah syarikat milik penuh Bumiputera yang menjalankan perniagaan berasaskan perkhidmatan dan pembekalan. Berpusat di Kuala Terengganu, memberikan perkhidmatan penyewaan pelamin, canopy (termasuk peralatan lain seperti kerusi, meja serta alas), fotografi & makeup, PA system, peralatan catering. Syarikat ini juga menjual serta membekal barangan cenderahati (door gift), kasut, pakaian, kosmetik dan makanan kesihatan.

Syarikat ini mempunyai misi yang luas serta sangat komited pada setiap keperluan pelanggan, memberikan tumpuan yang penuh bagi memenuhi kehendak setiap pelanggan. Sentiasa meningkatkan mutu serta skop perkhidmatan dan produk yang lebih mesra pelanggan dengan tawaran harga yang murah dan mampu milik.

Pengurusan

Jane Doe

Akmayuni Mohamad Pengurus

Usahawan wanita berjaya. Pengasas Cinta Ayuni Bridal. Pemegang ijazah dalam perakaunan dan MBA dalam Sumber Manusia. Berpengalaman luas dalam gubahan pelamin dan pengurusan majlis. Kreatif serta komited dalam setiap kerja yang dilakukan.

Muhd Shazmy

Muhd Shazmy Penolong Pengurus

Berkemahiran dalam Pemasangan pelamin, khemah dan lain-lain urusan majlis. Membantu pengurus sepenuh masa menjayakan semua projek yang dijalankan.

Azhan

Azhan Idris Business Consultant

Seorang Usahawan berpengalaman luas yang memiliki beberapa perniagaan yang berkaitan pengurusan majlis serta pembekalan produk ke seluruh Malaysia dan negara jiran. Pakar dalam pemasaran online serta offline.

Testimonial

 • Testimoni Cinta Ayuni Bridal
  Leena & Kimi
 • Testimoni Cinta Ayuni Bridal
  Leena & Kimi
 • Testimoni Cinta Ayuni Bridal
  En Hakim

Apakah yang terbaik dari kami?

 • Eye Icon

  Penjimatan yang melampau

  Kami memastikan wang yang anda bayar amat berbaloi dengan perkhidmatan yang diterima. Harga yang murah dengan pakej-pakej ang menarik menjimatkan wang anda...

 • Idea Icon

  Kualiti produk yang terbaik

  Kami menggunakan produk yang terbaik dengan kualiti yang tinggi dalam setiap perkhidmatan yang kami berikan. Kepuasan pelanggan adalah lepuasan kami.

 • iMac Icon

  Kreativiti yang Wow!

  Kreatif! Itulah kelebihan kami. Kami menghasilkan setiap karya dengan kreativiti dari pengamatan semulajadi menjadikan ianya menarik dan anggun sehungga menusuk kalbu...

Perlukan Pelamin dan Canopy untuk Majlis Perkahwinan Anda?

Hubungi kami terus untuk khidmat nasihat secara percuma.

Call / Wasap : +6019-9134843